Umažani se oprostili od Stare godine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Umažani su se vec pomalo navikli da Staru godinu ne isprate pod vedrim nebom na Trgu slobode, vec da to, u organizaciji Grada Umaga, ucine za dnevnog svjetla, od 10 do 14 sati u atriju Puckog otvorenog ucilišta.

Tako je bilo i ove subote, kad su suncano vrijeme i ova malo uranjena Silvestarska zabava privukli poveci broj gradana, u prvom redu obitelji s malom djecom koja su razigrano trckarala uokolo, i gostiju koji blagdane provode u ovdašnjim hotelima.

Tocno u podne okupljenima je cestitao i s njima nazdravio gradonacelnik Vili Bassanese, poželjevši svima u 2012, "godini izazova i nadanja", puno zdravlja, mira, radosti i uspjeha.

Feštarsku je atmosferu svojom glazbom zacinio Birikini band, dok su vrijedni aktivisti neumorno dijelili fritule, kroštule i kuhano vino. Najopušteniji su i zapjevali, pa i zaplesali, a vecina se raspoloženo pozdravljala i razmjenjivala najljepše želje s prijateljima i poznanicima kako u atriju i ispred Ucilišta, tako i na punim terasama okolnih lokala. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter