Umaškom ATP turniru nagrada za izvrsnost

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

ATP-ova krovna medunarodna teniska organizacija dodijelila je umaškom turniru Studena Croatia Open nagradu za izvrsnost European Tournament Awards of Excellence. Ovo je vec peta nagrada ATP-a u 23 godine dugoj tradiciji umaškog turnira, piše u priopcenju pristiglom iz hotelijerske kuce Istraturist.

Najstariji i najprestižniji hrvatski teniski turnir prepoznat je kao Best Fan Experience (najbolji doživljaj za navijace) zbog jedinstvenog zabavnog programa koji uz tenis gledateljima nudi brojne koncerte i partyje s DJ-ima te predstavlja visoke domace i svjetske kuhinje kroz manifestaciju Istria Gourmet Festival.

- Iznimno nam je drago da je Studena Croatia Open na dodjeli nagrada za izvrsnost proglašen dobitnikom u kategoriji turnira koji nude najbolji doživljaj navijacima. Umag je medu ATP turnirima širom svijeta postao poznat po svom zabavnom programu koji raste iz godine u godinu i postaje sve snažniji, rekao je izvršni direktor ATP-a Europa Laurent Delanney.

- Ova je nagrada velika cast i da potvrduje kontinuirani rad na kvaliteti organizacije. No, istovremeno je i velika obveza da i ove godine na 23. izdanju, koji ce se održati od 5. do 15. srpnja, i posjetiteljima i igracima iznova pruže vrhunski doživljaj, kazao je direktor umaškog turnira Vanja Božickovic.

Umaško natjecanje vec dugo uživa ugled jednog od najzanimljivijih profesionalnih muških turnira u Europi. Turnir je 1998. nagraden za Kids Promotion, 2000. za Player Area Improvement, 2001. za Tournament Operations, a 2005. za Outstanding Advertising and PR.

Ove se godine Umag našao u društvu uglednih europskih turnira - Bastad je nagraden za Best Player Services, Rotterdam za Most Improved Venue, Halle za Best Media Services, dok je Pariz dobio nagradu u kategoriji Best Marketing and Promotion. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter