Umaški koncert dvojca 2Cellos odgođen za idući tjedan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Koncert planetarno popularnog glazbenog dvojca 2Cellos, Stjepana Hausera i Luke Šulića, koji se trebao održati sutra navečer na umaškom ATP stadionu u Stella Marisu, otkazan je zbog najave izuzetno loših vremenskih prilika, a novi termin zakazan je za utorak, 5. kolovoza, na praznik Dana domovinske zahvalnosti, u 21.30 sati.

Objavio je to na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare organizator koncerta Veseljko Buić iz pazinske agencije V.I.B.

- Nažalost, zbog najave loših vremenskih uvjeta ipak moramo otkazati koncert, ali s druge strane, na sreću, prodan je veliki broj ulaznica i svi koji su kupili karte ne bi ni mogli stati u dvoranu u Stella Marisu, tako da smo odlučili koncert prebaciti za tjedan dana, kazao nam je Buić.

Zlatni violončelisti Stjepan i Luka ovih su dana boravili u Umagu i, kako su rekli, izuzetno su sretni što će nastupiti u Istri, gdje pripremaju vrhunski spektakl i atmosferu za pamćenje. Koncert u Umagu je ujedno i jedina ovogodišnja istarska etapa poznatih glazbenika koji su ove godine nastupili diljem Europe, ali i svijeta, sve do Sjeverne i Latinske Amerike, gdje ih neki nastupi tek očekuju.

Buić ističe da sve ulaznice vrijede i za koncert 5. kolovoza, a ako netko nije u mogućnosti doći toga dana, može svoju ulaznicu vratiti na mjestu gdje je kupljena i dobiti povrat novca.

Iako je veliki broj ulaznica već prodan, one se još uvijek mogu nabaviti, za teren VIP, tribine loža, tribine jug te sjedenje istok i zapad i to u umaškoj turističkoj agenciji Damir, pazinskom frizerskom salonu AS, porečkoj radnji Foto Edi i  turističkoj agenciji Mare Monti u Puli. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter