Umagination: Svjetski DJ-i otvorili ljetnu sezonu

Magični ambijent pozornice Umaginationa smještene tik uz more
Magični ambijent pozornice Umaginationa smještene tik uz more

Jubilarnim, petim izdanjem festivala Umagination, uz vrhunske svjetske DJ-e i osam tisuća posjetitelja željnih dobre zabave, proteklog je vikenda u umaškoj ATP Dance Areni na najbolji način obilježen Road to Ultra party i otvorena ljetna sezona vrhunskih glazbenih događaja u Hrvatskoj.

U dva festivalska dana domaća i inozemna publika plesala je do svitanja u ritmu koji su diktirale DJ zvijezde Alesso, Fedde Le Grand, Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo i Vanillaz.

- Hrvatska publika je zaista posebna! Imate prekrasnu energiju i pravo je zadovoljstvo svirati pred vama. Radi ovakvih partyja obožavam posao DJ-a. Vidimo se uskoro u Splitu na Ultra Europe festivalu!, izjavio je miljenik hrvatskih poklonika ove vrste glazbe Fedde Le Grand.

Ljubav između njega i hrvatskih fanova zabilježena je i u spotu za njegov veliki hit "So Much Love", snimljen na koncertima u dubrovačkom Revelinu te na splitskom festivalu Riva, koji je vidjelo više od 11 milijuna ljudi na YouTubeu.

Umagination se i ove godine potvrdio kao jedan od najboljih dance partyja u Istri i okruženju, s međunarodnim DJ imenima i atraktivnim performerima, vrhunskom produkcijom i magičnim ambijentom pozornice smještene tik uz more.

Ovaj je festival dosad pohodilo gotovo 60 tisuća ljudi, među kojima su ove godine bili i radijska voditeljica Ivana Mišerić, modni dizajneri Anamarija Asanović i Boris Banović, manekenka Tina Katanić, sportski trener Radovan Stošić i drugi. 

- Prvi put sam ovdje i zaista sam sretna što me brat uspio nagovoriti da krenemo čak iz Splita. Ekipa je vrhunska, glazba idealna za prave ljetne provode i drago mi je da sam došla na Umagination jer smo se odlično proveli i zabavili, a svakako se vidimo na Ultri u mom predivnom gradu!, poručila je Asanović.

Umagination je, naime, ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događanju u povijesti Hrvatske, ususret najvećem glazbenom događanju u povijesti Hrvatske - Ultra Europe Festivalu koji se održava u Splitu od 11. do 13. srpnja te na Hvaru dva dana kasnije. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter