Umagination: Početak uz svjetske DJ velikane

Umagination
Umagination

Sve je spremno za jubilarno peto izdanje festivala Umagination, koje će se u umaškoj ATP Dance Areni na najbolji način otvoriti ljetnu party sezonu. Sve počinje u petak, 30. svibnja nastupima svjetskih DJ velikana Alessa, Thomasa Golda i Dannyja Avile, dok je subota rezervirana za odličnu glazbu Fedde Le Granda, Tujama i dvojca Vanillaz.

Prema najavi, tisuće posjetitelja ih Hrvatske i inozemstva očekuju zarazni plesni ritmovi i pozitivne vibracije na velikom podiju pod vedrim nebom.

Umagination se iz godine u godinu potvrđuje kao jedan od najboljih dance partyja u Istri i okruženju, s međunarodnim DJ zvijezdama i atraktivnim performerima, vrhunskom produkcijom i magičnim ambijentom pozornice smještene tik uz more. Među ovogodišnjim je atrakcijama miljenik domaće publike, Fedde Le Grand.

Naime, ljubav između Feddea i hrvatskih fanova zabilježena je i u spotu za njegov veliki hit So Much Love, snimljenom na koncertima u dubrovačkom Revelinu te na splitskom festivalu Riva, koji je vidjelo više od 11 milijuna ljudi na Youtubeu.

Od prvog izdanja ove manifestacije više od 50 tisuća posjetitelja zaplesalo je u ATP Dance Areni, a svoj su dolazak na ovogodišnje jubilarno izdanje već potvrdili brojni gosti iz Italije, Nizozemske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Ona je ujedno i Road To Ultra party, ususret najvećem glazbenom događanju u povijesti Hrvatske, Ultra Europe Festivalu, koji se održava u Splitu od 11. do 13. srpnja te na Hvaru dva dana kasnije.

Jednodnevne ulaznice za Umagination moguće je nabaviti po cijeni od 100 kuna na blagajni ATP Dance Arene danas i sutra, a General Admission ulaznice po cijeni od 180 kuna za oba festivalska dana osigurati si na Internet stranici www.ticketshop.hr, svim prodajnim mjestima Tisak Media centra, Dallas shopa i Dancing Beara. Cijena VIP ulaznica za jedan festivalski dan iznosi  275, a za oba 450 kuna. Ulaznice je moguće nabaviti u Umagu u turističkoj agenciji Plavo more, Poreču u Istra Lineu, Puli u Activa Travelu te Rovinju u agenciji Birikina.

Za detaljne informacije o Umaginationu valja "kliknuti" na službenu Internet stranicu festivala www.umagination.info ili službenu Facebook stranicu www.facebook.com/umagination. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter