Umag - Zelina 23:26

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ucinile su gotovo sve umaške rukometašice što je bilo u njihovoj moci u nastojanju da se domognu spasonosnog bod(ov)a, no gošce su uistinu potvrdile visoku kvalitetu. Na samom otvaranju Madžarac je s tri pogotka priskrbila svojoj ekipi solidnu prednost od cetiri pogotka (7:3), koju su u daljnjem odmaku utakmice uz odlicne obrane vratarke Pavic Umažanke smanjivale.

Poslije nekoliko pogodaka Ane Jajcevic i Ane Raic stigle su do izjednacenja (8:8 - 23'), no to je sve što su uspjele ostvariti do odlaska na odmor, jer ekipa Zeline nije željela ispustiti kakvu-takvu prednost za nastavak.

U drugoj dionici se igralo "gol za gol" da bi u 41. minuti igracice Adrijane Prosenjak uspjele dohvatiti prvu prednost - 15:14.

Teško je bilo ocekivati da se "žuto-plave" vrate u igru jer je bilo gotovo nemoguce uciniti nešto više kroz sredinu obrane gdje su dominirale visoke igracice gošci, ali se istakla i vratarka Jukic s nizom od 6-7 obrana.

Zaostala utakmica 20. kola. Dvorana Stella maris. Gledatelja 500. Sutkinje: Pahor i Trbovic (obje Rijeka).

UMAG
: Kaštelan, Žulicek 2, Raic 6 (3), Mataija 3, Vidovic 2, Jajcevic 9 (6), Martic, Jerkovic, Jurešic, Špoljaric 1, Corkovic, Pavic (15+1), Maras, Tokic, Juricic.

ZELINA
: Ercegovac, Peti 3, Antolkovic, Madžarac 3, Pavicic 1 (1), Knježevic 9 (3), Vukojevic 7, Džono 1, Markešic, Kršak, Legin, Vulic, Jukic (11+0), Stipic 2 (2), Galic, Vidak.Sedmerci: Umag 9 (9), Zelina 7 (5). Iskljucenja: Umag 4, Zelina 8 minuta. (M. GAVRAN)


Podijeli: Facebook Twiter