Umag - Tvin 33:18

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U zaostaloj utakmici 22. kola Prve lige rukometašica od pocetne cetiri minute igre bez pogotka, umaške rukometašice su u narednoj uspjele povesti 2:0 i u 10. ostvarile prednost 5:2. Poslije dvije kontre od vratarke Pavic, nakon obrana, Mataija, Žulicek i Tokic podigle su tu prednost na 8:3, da bi do odlaska na odmor istu udvostrucile pogocima Jelene Vidovic, Ane Jajcevic i ostalih suigracica.

Prvih 15-ak minuta nastavka prošlo je u izjednacenoj igri, pri cemu su se gošce dosta dugo opirale i držale minus od deset pogodaka, da bi u samoj završnici sa svježim snagama domaca ekipa uspjela ostvariti još uvjerljivije vodstvo i pobjedu koja nije nijednog trenutka bila upitna. Gošce su zasigurno zaslužile povoljniji ishod, no za takvo što su najvecu prepreku imale u vratarki Pavic.

Dvorana Stella maris
. Gledatelja 350. Sutkinje: Irena Pahor i Sanja Trbovic (obje Rijeka).

UMAG
: Kaštelan, Žulicek 3, Rajic 2 (1), Mataija 5, Vidovic 6, Jajcevic 3, Martic 1, Jerkovic, Jurešic 2, Špoljaric 5, Corkovic 1 (1), Maras 2, Tokic 2, Juricic, pavic (18+0).

TVIN
: Majkovcan (5+1), Gvojic 1, Šutalo 3, Bajsar, Štefanec, Jezidžic, Miocinovic 4 (2), Zecevic), Mikulic 8 (2), Obžetic 2, Seketija (7+0).

Semderci: Umag 3 82), Tvin 5 (4). Iskljucenja: Umag 4, Tvin 2 minute. (M. GAVRAN)


Podijeli: Facebook Twiter