Umag - Trešnjevka 18:31

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sportska dvorana Stella maris. Gledatelja 200. Sutkinje: Antonija Fištrovic, Tatjana Rašic (obje Karlovac).

UMAG: Simikic, Žulicek 1, Hodžaj 1, Rajic 4, Juricic 1, Macinkovic, A. Mikulcic, Gržinic (3+1), Mušanovic 1, Špoljaric 2, Softic, Pavic (6+0), S. Mikulcic 1, Imamovic 7 (1).

TREŠNJEVKA: Jug (2+0), Zovko 6 (4), Mihovilovic, Gajic 2, Pavic 7, Bušic 4, Vidovic 3, ?ono 3, Blažek 1, Kajfež 1, Jukopila 4 (1), Golubic (9+2), Milic.

Sedmerci: Umag 4 (1), Trešnjevka 6 (5). Iskljucenja: Umag 4 minute, Trešnjevka 6 minuta.

Gošce su iznenadile kvalitetnom predstavom što se moglo i ocekivati poslije neuspjeha na domacem parketu kada su na otvaranju prvenstva poražene od Zamecanki. U dvoboj s domacom ekipom ušle su znatno ozbiljnije što potvrduje i rezultatski rasplet. Valja izdvojiti samo prvih 12 minuta u kojima su suparnice bile ravnopravne u igri i pomalo neobicnom rezultatu - 2:2. U pet narednih minuta dalo se naslutiti kome ce pripasti bodovi, makar je to bilo presmiono ustvrditi. Za samo pet minuta Trešnjevcanke su isto toliko puta pogodile mrežu umaških vratarki a da raspoložena Janja Golubic nije primila pogodak. Stvorena je prednost od 8:3 što je bilo dovoljno da se gotovo u jednakom omjeru zakljucio prva dionica. Za istaknuti je da je dirigentica igre u gostujucim redovima bila iskusna i nadasve raspoložena Nina Jukopila koja je na pocetku postigla nekoliko pogodaka, a onda neumorno asistirala svojim suigracicama što su one znalacki koristile.

Drugi dio susreta protekao je prema ocekivanjima posebice prvih 15 minuta. U tom dijelu su gošce nacinile skor od 9:3 i pobjednik je prakticki bio riješen (11:23). Bio je to znak za trenera Trešnjevcanki da na parket pošalje mlade snage od kojih se posebno istakla ljevoruka Petra Bušic sa cetiri pogotka u nizu. Posljednju cetvrtinu Umažanke su izborile ravnopravan rezultat (7:7) što je bilo dovoljno tek toliko da se ublaži ovaj neocekivano visok poraz.


Podijeli: Facebook Twiter