Umag: Sve je spremno za Thompsonov koncert

Marko Perković Thompson (Arhiva)
Marko Perković Thompson (Arhiva)

U tijeku su zadnje pripreme za umaški koncert pjevača Marka Perkovića Thompsona koji će u subotu s početkom u 21 sat održati u prostoru bivšeg Carinskog terminala na ulazu u grad, nakon što je planirani koncert 14. lipnja otkazan zbog kiše.

- Montiramo pozornicu veličine 20 sa 17 metara i imat ćemo spektakularnu rasvjetu i ozvučenje, te četiri velika ekrana. Imat ćemo i jedno iznenađenje prije koncerta. Ulaz se otvara u 18 sati, a do početka koncerta publiku će zabavljati DJ Hoki, najavio je na konferenciji za novinare organizator koncerta Veseljko Buić iz pazinske agencije V.I.B.

Vrata se otvaraju ranije kako bi posjetitelji imali dovoljno vremena za parkiranje vozila na za to označenom mjestu, jer parking neće biti dozvoljen na okolnim zelenim površinama, a valja reći i da će za sav promet od 17 sati do ponoći biti zatvoren dio Novigradske ulice od ulaza za Carinski terminal do tvornice cementa.

Kako doznajemo veliki broj karata je već prodan, a budući da se radi o velikom prostoru na otvorenom mjesta još ima i karte se mogu kupiti još u petak u agenciji Maremonti u Puli, u frizerskom salonu AS u Pazinu, Foto Edi u Poreču, te na ulazu u Carinski terminal u Umagu. U subotu tijekom cijelog dana sve do početka koncerta karte će se moći kupiti samo na ulazu u Carinski terminal. Ulaznice kupljene za koncert 14. lipnja vrijede za ovu večer.  

Koncert je jedan od brojnih u Thompsonovoj turneji Ora et Labora započetoj lani, na kojoj se predstavlja pjesmama sa istoimenog zadnjeg albuma, ali i starim dobro poznatim hitovima. Thompson je nedavno od CMC televizije, jedine hrvatske glazbene televizije, dobio nagradu za najboljeg izvođača 2013. godine, kao i za najbolju pjesmu "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" koja je ušla i u uži krug za nagradu Porin za hit godine. (V. HABEREITER)


Podijeli: Facebook Twiter