Umag: Škodom pokosio pješaka i biciklista

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvadesetšestogodišnjak i 16-godišnjak iz Umaga teže su stradali u nedjelju poslijepodne, oko 16.50 sati, kada je na njih u Zemljoradnickoj ulici u Umagu naletjela škode octavia kojom je upravljao 57-godišnjak s podrucja Umaga, kojem je u vožnji pozlilo.

Vozac škode je zbog slabosti, a kako neslužbeno doznajemo doživio je infarkt, izgubio nadzor nad upravljacem i preko lijeve strane ceste prešao na nogostup, gdje je prednjim dijelom automobila udario u 26-godišnjeg pješaka. Nakon što je udario u pješaka, 57-godišnjak je škodom udario u zid te nastavio vožnju po kolniku gdje je potom udario i 16-godišnjaka na biciklu.

Nakon nesrece vozac škode se u teškom stanju uspio odvesti do kuce, odakle je o nesreci obavijestio policiju. Pedesetsedmogodišnjak, koji inace srcani bolesnik, potom je zatražio lijecnicku pomoc na Hitnoj medicinskoj pomoci u Umag, nakon cega je prevezen u rijecki KBC na Sušaku, gdje je zadržan na lijecenju.

Zbog teških ozljeda u rijeckom KBC-u hospitaliziran je i 26-godišnji pješak, dok je maloljetni biciklist, takoder s težim ozljedama zbrinut u pulskoj bolnici. (M. VUKŠIC)

 


Podijeli: Facebook Twiter