Umag - Sesvete 23:30

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako su u ovom susretu planirale uzeti bodove, igrom koju su prikazale domace rukometašice teško da bi pobijedile i znatno slabiju ekipu nego li su to Sesvecanke.

Pocelo je onako kako su to željele Umažanke i uz pocetno 3:1 vodstvo u 8. minuti jednaku prednost imale su i tri minute kasnije (4:2). Od tada za samo šest minuta suparnice postižu isto toliko golova za neocekivani obrat, odnosno vodstvo Sesvecanki od 8:4.

Od cetiri do šest pogodaka uglavnom se kretala prednost ekipe koju vodi poznata internacionalka Elena Nemaškalo, da bi tek u završnici domace igracice uspjele smanjiti zaostatak. Prvo poluvrijeme obilježile su obje vratarke, s jedne strane domaca Andrea Pavic, a s druge Marija Karaula koja je na kraju bila junakinja utakmice.

Ucinkovitošcu kakvu su prezentirale "žuto-plave" koje su za prvih pola sata postigle 11, a u drugom poluvremenu 12 pogodaka, suviše je hrabro ocekivati uspjeh protiv suparnica kakve su sinoc bile igracice iz Sesveta.

Njihova pobjeda ni jednog trenutak nije dolazila u pitanje, a sve što su Umažanke uspjele uciniti bio je zaostatak od pet pogodaka do konacnih "minus 7".

Sportska dvorana Stella Maris. Gledatelja: 500. Suci: Damir Baric (Cakovec) i Igor Rendulic (Kutina). Sedmerci: Umag 3 (3), Sesvete 6 (5). Iskljucenja; Umag 6, Sesvete 10 minuta.

UMAG: Lekšan (4+0), Žulicek 3, Jadrijevic 6 (3), Rajic 2, Mataija, Jurešic, Bebic 3, Martic, Baksa - Markovec 5, Stilinovic (2+0), Špoljaric 1, Corkovic, Pavic (11+0), Cehic, Boškovic 2, Šimicic 1.

SESVETE: Razum (6+0), Bezjak, Pa. Stopic 2, Pavlek 6, Pe. Stopic 4, Grmoja 5, Šebek, Malic 1, Josipovic 1, Kranjec, Frankovic 11 (5), Karaula (14+0).


Podijeli: Facebook Twiter