Umag: Pijan vrijeđao goste, tukao se i prijetio smrću

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog sumnje da je 6. prosinca oko 2 sata u ugostiteljskom objektu u Umagu počinio kazneno djelo prijetnje policija će nadležnom odvjetništvu prijaviti 34-godišnjaka s područja Umaga, a osim kaznene slijede mu i prekršajne prijave zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o suzbijanju diskriminacije i Zakona o oružju.

Utvrđeno je da se 34-godišnjak u ugostiteljskom objektu u Ulici Marina Bemba pod utjecajem alkohola drsko ponašao, vrijeđao goste na nacionalnoj osnovi i uznemiravao ih. Tada ga je 35-godišnjak, također s umaškog područja, izveo iz objekta te su se fizički sukobili pri čemu je 34-godišnjak prijetio smrću godinu dana starijem muškarcu.

Obojica su u fizičkom okršaju lakše ozlijeđena. Nakon tučnjave se 34-godišnjak udaljio s mjesta događaja, no ubrzo se vratio s nožem oko pojasa, čime je izazvao strah kod prolaznika i gostiju objekta. Policijski službenici su ga priveli u policijsku postaju i smjestili ga u posebne prostorije, do prestanka djelovanja opojnog sredstva. (M. KOŠTA)

 


Podijeli: Facebook Twiter