Umag: Napao policajce

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Zbog sumnje da je napao policajce tijekom utvrđivanja identiteta ženske osobe koja je odbila dati podatke, umaška policija je kazneno prijavila 26-godišnjaka iz Umaga.

Naime, policija je prema dojavi u četvrtak oko 20 sati u Ulici Vladimira Nazora u Umagu pokušala utvrditi identitet ženske osobe, koja je odbila dati osobne podatke, a vrijeđala je policijske službenike. No kada su policajci uhitili djevojku, tijekom njezinog privođenja, policajce je napao 26-godišnjak, koji ih je onemogućavao u privođenju, a jednog policijskog službenika je i odgurnuo.

Mladić i djevojka, za koju je naknadno utvrđeno da se radi o 18-godišnjakinji iz Umaga, su privedeni u policijsku postaju, kao i 24-godišnjak iz Buja, za kojeg je utvrđeno da je narušavao javni red i mir prije dolaska policijskih službenika te je pokušao pobjeći s mjesta događaja.

Protiv 18-godišnjakinje i 24-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, dok se protiv osumnjičenog 26-godišnjaka podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter