Umag: Nagrađeni najbolji zaposlenici Istraturista

Nagrađeni jubilarci i najbolji zaposlenici (T. KOCIJANČIĆ)
Nagrađeni jubilarci i najbolji zaposlenici (T. KOCIJANČIĆ)

Na tradicionalnom druženju umaške hotelijerske kuće Istrturist, na kojem se obilježava kraj poslovne godine, dodijeljena su priznanja jubilarcima i najzaslužnijim djelatnicima, koji su dali poseban doprinos poslovnom uspjehu tvrtke u 2012.

Predsjednik Uprave Istraturista Željko Kukurin i direktor Sol Melia Hrvatske i Luis Ramos uručili su nagrade i priznanja šefu tehničke službe turističkog naselja Polynesia Darku Prodanu, koji je proglašen šefom odjela sezone, direktoru hotela Sol Umag Mariju Miglesu koji je nagrađen za direktora sezone te voditeljici sezonskog zapošljavanja u Sektoru ljudskih resursa, pravnih i općih poslova Ines Damjanić, koja je dobila najveće priznanje "Nagradu za izvrsnost".

Posebna je pozornost posvećena jubilarcima kojih je bilo ukupno 86. Nagrade su dobili zaposlenici s 10, 15, 20, 25, 30 i 35 godina radnog staža, a Cvjetka Šepić i Edvard Zankola ovogodišnji su jubilarci s najduljim stažem - Istraturistu su vjerni već 40 godina. Livio Matasi dobitnik je posebne nagrade za vjernost, nakon 44 godine provedene u ovom poduzeću.

Nakon službenog dijela programa zabava cijelog kolektiva Istraturista nastavljena je u umaškom klubu Garage Ultra Lounge. (T. KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter