Umag: Izletio s ceste, skinuo tablice i pobjegao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na cesti Buje – Umag nedaleko od Petrovije dogodila se prometna nesreća u ranim jutarnjim satima. Policija je dobila dojavu u 7.30 sati da je pored ceste prevrnuto vozilo.

Dolaskom na mjesto događaja pored automobila nisu zatekli niti jednu osobu. Naime, automobil renault clio nepoznatih oznaka izletio je na ravnom djelu ceste izvan kolnika u šumu i prevrnuo se na krov. Nije poznato koliko je osoba bilo u vozilu budući da je automobil zatečen bez vozača i putnika i bez registarskih oznaka vozila.

Policija je tek naknadno došla do podatka da je vozilom upravljao 19-godišnjak sa područja Umaga te da nije prijavio nikakve ozljede.

Mladić je upravljajući renault clijom iz smjera Buja prema Umagu izgubio nadzor nad vozilom i prešao preko suprotne kolničke trake te je izletio u šumu pokosivši manja stabla i nisko raslinje te se preko nosa vozila prevrnuo na krov. U vozilu je ostalo nekoliko praznih boca piva, a bili su vidljivi tragovi krvi.

Policija i umaški vatrogasci došli su na mjesto događaja i obavljen je očevid, a vozilo je naknadno preuzela vučna služba.

Policija nad mladićem nije obavila alkotest radi proteka vremena, a prema njegovoj izjavi u vozilu se nalazio sam. Protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prometnog prekršaja. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter