Umag: Istraturist nagradio najbolje zaposlenike

Vili Bassanese, Željko Kukurin i predsjednik gradskog vijeća Milan Vukšić
Vili Bassanese, Željko Kukurin i predsjednik gradskog vijeća Milan Vukšić

Najveći umaški kolektiv, hotelijerska tvrtka Istraturist, na kraju svake godine na svečanoj večeri nagrađuje svoje najzaslužnije zaposlenike. Ovogodišnja svečanost imala je dodatan značaj jer je Istraturist ujedno obilježio i jubilarnu pedesetogodišnjicu postojanja, a cijelom je događaju održanom u hotelu Meliá Coral, prisustvovalo više od 400 zaposlenika ove firme.

Nagrade za djelatnike koji su dali poseban doprinos poslovnom uspjehu Istraturista u ovoj godini uručene su Danijelu Rašinu, voditelju hrane i pića u hotelu Meliá Coral, koji je proglašen "šefom odjela sezone". Marijana Grgur, direktorica u istom hotelu ponijela je titulu "direktora sezone", doznajemo iz ureda uprave Istraturista.

Najprestižnija "nagrada za izvrsnost" otišla je u ruke Samuliu Nieminenu, voditelju odjela Guest Expirience za unaprjeđenje kvalitete u odjelu Guest experience i za iskorak u upravljanju reputacijom Istraturista na društvenim mrežama.

Posebna pozornost posvećena je jubilarcima tvrtke kojih je ove godine bilo ukupno 77, pa su tako povodom četrdeset godina rada Josipu Kocijančiću, Darku Bertoši i Marijanu Ozvačiću uručene kristalne plakete.

Istraturist je sa svojih pedeset godina poslovanja dobitnik i godišnjeg priznanja Grada za doprinos gospodarskom razvoju Umaga te je gradonačelnik Vili Bassanese kao gost ove manifestacije ovo priznanje uručio predsjedniku Uprave tvrtke Željku Kukurinu. (V. HABEREITER; foto Istraturist)


Podijeli: Facebook Twiter