Umag: Fobijini festivali Flegma i Dernek 6

S prošlogodišnjeg Derneka (T. KOCIJANČIĆ/arhiva)
S prošlogodišnjeg Derneka (T. KOCIJANČIĆ/arhiva)

U organizaciji umaške kulturne udruge mladih Fobija, a pod generalnim pokroviteljstvom Grada Umaga, u petak i subotu će se na plaži Zlatorog u Svetom Pelegrinu održati festivali Flegma i Dernek 6. Organizatori najavljuju dva dana dobre glazbe, zabave i ugodnog druženja, a usto je ulaz besplatan.

Sve kreće u petak glazbeno-umjetničkim festivalom Flegma (Fešta - Livada - Energija - Muzika - Akrobacije). U podne se otvara izložba umjetničkih radova, a posjetitelje očekuju i prazna platna, spremne boje i gradele. Od 19 sati druženje se nastavlja u ritmu DJ Kool S-a (hip-hop/funky/soul), Shecoa (jungle/dnb), L Jaya (dnb/house) i Tina Dobrića (techno).

Subota je od 20 sati rezervirana za festival alternativne glazbe Dernek 6 s nastupima bendova Fakofbolan (punk), D. J. And The Wootcyak (hardcore), Break the mold (post-hardcore), SIDA (punk), Alarm (melodični hardcore punk), Meant to be (metalcore/post-hardcore), Their (true black metal) i vesele vokalne skupine "Franko Pušac". After party će glazbom animirati DJ Ice.

Događaji se održavaju u šumici tik do mora, izvan grada, glavni dio programa oba dana počinje u 20 sati, ali posjetitelje već poslijepodne očekuju sportske igre poput badmintona i frizbija, dekice za odmor na travi i veselo druženje. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter