Umag: Biraju se hostese

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prvi od cetiri castinga za izbor hostesa ovogodišnjeg teniskog turnira 23. ATP Vegeta Croatia Opena održan je u salonu Lexusa u Zagrebu. Žiri u sastavu Antonija Mandic, Manuel Štrlek, Hrvoje Kovacevic i Mario Šarlija izabrao je djevojke s podrucja Zagreba i okolice.

Još tri castinga održat ce se u Osijeku, Rijeci i u Puli, u petak, i to za cure koje su se vec javile, no ako ima još zainteresiranih, prijaviti se mogu do 1. lipnja putem maila na [email protected], gdje mogu dobiti sve informacije.

Interes je i ove godine jako velik te je dosad na natjecaj za mjesto hostese pristiglo više od 600 prijava, najviše iz Slavonije, Zagreba i Istre, no javljaju se i djevojke iz Slovenije te Bosne i Hercegovine. U Umagu ce se tako okupiti 150 hostesa iz cijele regije, a ovogodišnje izdanje turnira održat ce se od 5. do 15. srpnja.

Kako napominju organizatori, neke od hostesa vec su zaštitna lica turnira s obzirom na to da u Umag dolaze cetiri i više godina zaredom, a uvjeti koje moraju ispuniti su prvenstveno komunikativnost, odgovornost i znanje stranih jezika. ATP Vegeta Croatia Open nije samo sportski turnir, vec i jedan od vodecih hrvatskih društvenih dogadaja s bogatim popratnim sadržajima.

Izuzev odgovornih funkcija u desetak službi, zadaca hostesa ujedno je i promocija Umaga, Istre i Hrvatske medu mnogobrojnim posjetiteljima. Prošle je godine iz Umaga preneseno ukupno 613 reportaža, i to publici koju cini gotovo 700 milijuna gledatelja, a umaške su hostese nerijetko bile tema tih vijesti, dok ATP pricu o hostesama kroz svoje medije plasira u svijet. (M. RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter