Uma raskinula zaruke

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumica Uma Thurman (39), zvijezda filma "Pakleni šund" i "Kill Bill", prekinula je zaruke s francuskim bogatašem Arpadom Bussonom (47). Filmska diva i milijunaš bili su zaruceni više od godinu dana. Busson je Umi svojedobno poklonio skupocjeni prsten koji mu je Thurman ovih dana vratila. Dobro upuceni izvor tvrdi da su unatoc prekidu ostali prijatelji.

Busson je poznat po vezama s prelijepim ženama. Prije Ume bio je u dugogodišnjoj vezi sa supermodelom Elle Macpherson i s njom ima sinove Arpada (11) i Aureliusa (6). Jedan od razloga prekida veze glumice i bogataša je udaljenost. Naime, Uma je u nedavnom intervjuu kazala da se nece preseliti u Veliku Britaniju, gdje Busson živi, jer želi da djeca koju ima iz prethodnog braka s glumcem Ethanom Hawkeom budu blizu oca.

Uma i Ethan imaju kcer Mayu (11) i sina Levona (7). Bili su u braku šest godina, sve do 2004. godine, ali su se razveli nakon što je glumica otkrila da je suprug vara s dadiljom. Prije toga Uma je dvije godine bila u braku s glumcem Garyjem Oldmanom.


Podijeli: Facebook Twiter