Ultra ostaje u Splitu

Ilustracija (M. SARDELIN/arhiva)
Ilustracija (M. SARDELIN/arhiva)

Najveći festival elektroničke glazbe u Hrvatskoj Ultra Europe održat će se na Poljudu u Splitu od 14. do 16. srpnja, objavili su u ponedjeljak organizatori festivala te opovrgnuli informacije da je održavanje petog izdanja tog festivala upitno.

Tvrtka Ultra Worldwide™ objavila je da festival ULTRA Europe™ ostaje u Hrvatskoj, a zajedno s domaćim partnerom, tvrtkom MPG Live, nastavljaju s pripremama kako bi jubilarno izdanje festivala bilo najbolje do sad.

Od svog premijernog izdanja 2013. godine, festival Ultra Europe™ svake godine posjeti tisuće strastvenih ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta, a zahvaljujući festivalu splitski se Poljud proteklih godina pozicionirao kao jedna od vodećih festivalskih destinacija u Europi.

"Za peto izdanje festivala ULTRA Europe™, mi iz brenda Ultra Worldwide™ smo u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima poduzeli važne korake kako bismo osigurali da i ovo izdanje bude slavlje u skladu s visokim standardima koje brend Ultra Worldwide™ zahtjeva.

Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem izdanju festivala i budućim događanjima koja će nositi brend Ultra, a koja će se održati idućih godina u Hrvatskoj.

Zahvaljujemo svim obožavateljima i glazbenicima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali bezuvjetnu podršku za festival Ultra Europe™", službena je izjava tvrtke Ultra Worldwide™ koja je objavljena danas, a u kojoj poručuju da će sve informacije oko ovogodišnjeg line-upa kao i nove uzbudljive detalje predstaviti u danima koji slijede.

Tvrtka MPG Live, ekskluzivni organizator i promotor festivala Ultra Europe™, poručuje da će, zajedno s partnerima, tvrtkom Ultra Worldwide™, nastojati pronaći rješenje kako bi festival zadržali u Splitu i idućih godina. (H)


Podijeli: Facebook Twiter