Ulica postala pseci WC

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nemam ništa protiv nikog ponaosob, a pogotovo ništa protiv kucnih ljubimaca, dapace volim i nadasve poštujem životinje, pogotovo one slobodne u prirodi, ali buduci da je covjek komotan i uvijek sve radi samo da bi udovoljio svojim željama i potrebama, tako se svatko "bavi" životinjama i udomljava ili kupuje kucne ljubimce a da pritom nije razmislio dobro o posljedicama.

Nemam kucnog ljubimca, ali svaki dan kad izadem iz stana na pulskom Kaštanjeru moram dobro gledati kamo stajem da ne bih ugazila u govno. Kao da živim u minskom polju. A jedina zelena površina u ovom kvarticu je zasrana svaki metar kvadratni, brojala sam!



Svaki dan vidam vlasnike pasa, od jutra do mraka posjecuju taj parkic koji nije parkic nego dvorište jedne zgrade koje služi kao parkiralište i kroz koje svaki dan prolaze ljudi do svoga auta i djeca do škole jer je 50 metara dalje ulaz u školu. Što je najgore, veci psi kojima je mali taj prostor idu obavljati nuždu i u školsko dvorište. Je li to normalno?

Postoji li kakav zakon ili sankcija za takve vlasnike koji pse puste da nuždu obavljaju ispred tudih vrata i tudeg auta ili bilo gdje na javnoj površini gdje to nije predvideno? To je sramota!


Podijeli: Facebook Twiter