Ulaznice za Dinamo od 40 do 150 kuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ostalo je 11 dana do starta proljetnog dijela prvenstva Prve HNL, pa tako i do startne prvenstvene utakmice na obnovljenom stadionu Aldo Drosina.

U subotu, 26. veljace, Istra 1961 ce u 19. kolu ugostiti Hrvatski dragovoljac. Sedam dana ranije, takoder od 17 sati, na Drosini ce gostovati Dinamo u posljednjem susretu zeleno-žutih u ovom pripremnom razdoblju.

Karte za ovaj susret mogu se od srijede kupiti na blagajni stadiona od 12 do 18 sati. Cijena je 40 kuna za tribine sjever i jug, 50 za istok, dok je zapadna tribina podijeljena u nekoliko sektora. VIP loža košta 150 kuna, sektor E koji se nalazi uz VIP ložu 90, sektor A i I uz korner 50 kuna, dok su ostala mjesta na zapadnoj tribini 70 kuna.

Vjerni navijaci pulskog prvoligaša koji imaju godišnje ulaznice moci ce s njima dolaziti i na Drosinu, ali su zamoljeni da se prethodno jave tehniku Milenku Broskvaru na mobitel 098/335-666.

Zimske pripreme koje su upravo ušle u zadnja dva tjedna u pulskom klubu nisu rezultirale senzacionalnim novostima. Prijelazni rok nije donio veci kvalitativni pomak. S vanjske su strane vrata kluba zatvorili uglavnom igraci koji nisu bili u prvom planu, poput Stupica i Bushaja, dok su na posudbu otišli oni kojima bi možda pripale tek mrvice tijekom tek 12 proljetnih kola, poput Perkovica, Prelceca i Stojanovica.

Jedini clan udarne jedanaestorke koji je napustio Puljane jest Markovic. Prinove, jer se za status pojacanja tek moraju izboriti, jesu uglavnom neafirmirani igraci Belle, Barrabes, Weitzer i Plantic, a uz njih su u Pulu stigli i mladi reprezentativac Tepuric te jedino pravo pojacanje, iskusni Juric.

Na probi je trenutno i Nenad Eric, no, ako i zadovolji, prije ce uci u status prinove nego pojacanja buduci da kandidira za poziciju lijevog veznog, gdje glavnu ulogu trenutno ima Goran Roce, a iz pricuve vreba Henry Belle.

Najveca snaga pulskog sastava na proljece trebala bi stoga biti upravo u tome što su na okupu ostali i strucni stožer i velika vecina igraca koji su u finišu jesenske polusezone izdigli klub s prvoligaškog dna i vratili vjeru u ostanak u elitnom razredu.


Podijeli: Facebook Twiter