Ulaznice od 40 kuna naviše

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulu je u cetvrtak posjetila delegacija HNS-a predvodena tajnikom Zorislavom Srebricem i povjerenikom za sigurnost Zoranom Cvrkom kako bi se dogovorili detalji oko organizacije prijateljske utakmice A reprezentacija Hrvatske i Ceške koja ce se 9. veljace igrati na "Drosini" s pocetkom u 17.45 sati.

Dogovoreno je da ce minimalna cijena ulaznica iznositi 40 kuna, a u Puli ce se moci kupiti od 3. veljace na blagajni ispred sjeverne tribine Gradskog stadiona "Aldo Drosina", onoj prema Domu brace Ribar. Prethodno ce se ulaznice, vec od iduceg tjedna, moci kupiti i putem interneta na stranici HNS-a, a ocekuje se da ce ukupno u prodaji naci oko sedam tisuca ulaznica.

Srebric je bio na razgovorima i kod pulskog gradonacelnika Borisa Miletica i kod župana Ivana Jakovcica. Nakon gotovo šest sata razgovora glavni tajnik HNS-a iznio je zadovoljstvo uradenim.

- Riješili smo ili se dotakli citavog niza podrucja vezanih za organizaciju ove utakmice kojom ce se svecano otvoriti ovo lijepo nogometno zdanje u Puli na koje smo svi mi jako ponosni, rekao je Zorislav Srebric.

Reprezentacija Hrvatske biti ce gost Pule vec od nedjelje 6. veljace, dok ce Cesi doci dan uoci utakmice, u utorak.

- Obje ce reprezentacije biti smještene u hotelu "Histria", a naša ce tamo stici vec u nedjelju u navecer. Pozivam sve ljubitelje nogometa širom Hrvatske, ali posebno u Istri i Puli da svojim dolaskom u što vecem broju daju podršku našoj reprezentaciji i ujedno zajedno s njima uvelicaju otvaranje stadiona, dodao je Zorislav Srebric.

Zadovoljan je razgovorima bio i pulski gradonacelnik Boris Miletic. - Vjerujem da cemo napraviti sve kako bi dostojanstveno ugostili ove dvije reprezentacije u našem gradu, a u sklopu toga cemo svakako nastojati požuriti izvodace radova ispred stadiona "Drosina" da zgotove posao prije utakmice, rekao je Boris Miletic.


Podijeli: Facebook Twiter