Ulaz besplatan: Premijera toyote GT86 na Grobniku


U subotu Toyota na Grobniku organizira hrvatsku premijeru svog novog sportskog modela GT86, u čijim će čarima na najpoznatijoj hrvatskoj stazi moći uživati i brojni toyotini obožavatelji. Za sve posjetitelje ulaz na Grobnik je besplatan, a ukoliko želite na pisti doživjeti adrenalinska uzbuđenja koja najnoviji toyotin sportaš pruža, svakako požurite u Toyota salone.

Lista prijava za testiranje je otvorena, a prvih 86 dobit će vaučer za suvozačko mjesto u GT86 na testnom krugu uz profesionalnog vozača. Posjetitelji će moći vidjeti GT86 na pisti i u driftu, moći će vidjeti drift demonstraciju toyote AE86 od najpopularnijeg hrvatskog driftera zaxa, a moći će i testirati brojna toyota i lexus vozila (hibridi, off road…). Zaljubljenici u kultni AE86 moći će stazu proći i u "hachiju" - toyoti AE86 koja će taj dan također biti na raspolaganju za Taxi krug.

Za više informacija i prijave na listu 86 odabranih, svi zainteresirani trebaju kontaktirati najbližeg Toyota partnera ili pak poslati svoje kontakt podatke na [email protected]. (K. TADIJIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter