Ukrao vozilo pa izazvao sudar

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreci koju je u cetvrtak oko 11 sati u gradu Labinu izazvao nepoznati vozac, jedna je osoba lakše ozlijedena.

Krecuci se kolnikom Pulske ulice, vozilom marke VW Vento, karlovackih registarskih oznaka, nepoznati je vozac dolaskom do raskrižja s Ulicom Zelenice, koja je oznacena kao cesta s prednošcu prolaska, bez zaustavljanja skrenuo u lijevo te je zadnjom lijevom stranom vozila udario u prednju stranu automobila Citroen Saxo, pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 83-godišnjak iz Labina.

Nakon sudara, u kojem je Labinjan lakše ozlijeden, VW je izletio van kolnika s desne strane, gdje se zaustavio na nogostupu, a vozac je napustio vozilo i udaljio se s mjesta dogadaja.

Provjerom je utvrdeno kako je napušteno vozilo otudeno tijekom noci s utorka na srijedu na podrucju Karlovca, i vlasništvo je 52-godišnjeg Karlovcanina. Tablice koje su se nalazile na ukradenom Ventu takoder su otudene i pripadaju drugom vozilu, marke Citroen C5, a njihovu je kradu tijekom jucerašnjeg dana prijavio i 50-godišnji vlasnik iz Karlovca.

Policija traga za nepoznatim pociniteljem.

 


Podijeli: Facebook Twiter