UK Subs i dalje mogu zapaliti publiku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tocno godinu dana nakon gostovanja grupe Anti Nowhere League u Palachu se u petak ponovno dogodila punk veselica, a u ulozi glavnih razigravaca ovog puta bili su UK Subs, još jedan sastav iz Velike Britanije, osnovan 1976., koji se smatra jednim od posljednjih aktivnih punk prvoboraca. Da unatoc 34-godišnjem stažu mogu zapaliti publiku, dokazali su i u Palachu.

Za odlican uvod u njihov nastup pobrinuo se Diskurz. Rijecki trio opet je energijom kosio sve pred sobom, dokazavši još jednom da je pred njima svijetla buducnost. Posjetitelji, kojih nije nedostajalo, zahvalili su im skakanjem i poganjem, a s aktivnostima su nastavili i nakon što su na binu stupili glavni gosti.

Na celu s pjevacem Charliejem Harperom ljubitelji žestokih i brzih ritmova definitivno su se nauživali, a cetiri Engleza takva je atmosfera jako veselila. Iako su tijekom koncerta imali nekoliko kratkih, "rekreativnih" prekida, publika im nije dozvolila da odu te su se nakon povika "We want more" složno vracali te i dalje svirkom razveseljavali Rijecane.


Podijeli: Facebook Twiter