Uhvatio je za stražnjicu pa završio u zatvoru

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U jednom ugostiteljskom objektu u Rovinju u petak su se oko 22.30 sati potukla dvojica mladica u dobi od 27 i 30 godina, i to nakon što je ovaj mladi uhvatio rukom za stražnjicu jednu 20-godišnjakinju.

Do narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u Ulici Joakima Rakovca, došlo je tako što je 27-godišnjak iz Rovinja uhvatio za dio tijela (stražnjicu op. a.) svoju 20-godišnju sugradanku, a koja je u kaficu bila s društvom, utvrdila je policija.

Nakon što su mu njezini prijatelji prigovorili radi takvog ponašanja, 27-godišnjak je napustio kafic, ali se nakon pola sata vratio te se fizicki sukobio s jednim od muškaraca iz djevojcinog društva, 30-godišnjakom iz Rovinja. Dvojica su razmijenila više udaraca po glavi i tijelu u samom objektu i ispred njega, pri cemu je 30-godišnjak lakše ozlijeden.

Alkotestiranjem je utvrdeno da su muškarci bili pod utjecajem alkohola , odnosno 27-godišnjaku je izmjereno 1.58, a 30-godišnjaku 1.23 promila. Policija je protiv njih podnijela optužni prijedlog radi prekršaja javnog reda i mira.

Na Prekršajnom sudu u Rovinju je pak 27-godišnjaku radi drskog ponašanja izrecena kazna zatvora u trajanju od petnaest dana, dok je 30-godišnjaku radi narušavanja javnog reda i mira izrecena novcana kazna od oko 750 kuna. (S. P.)


Podijeli: Facebook Twiter