Uhvatili ih na granici s pola kilograma marihuane

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Nešto više od pola kilograma marihuane pronašla je policija u vozilu, u kojem su se nalazila tri mladića, na graničnom prijelazu Kamensko nedaleko Imotskog, te utvrdila da droga pripada samo jednom od njih.

Droga je otkrivena nakon što je jučer oko 9 sati na granični prijelaz Kamensko prilikom ulaska u Hrvatsku stigao seat ibiza hrvatskih registracijskih pločica. Za volanom tog automobila se nalazio 21-godišnjak, a kao putnici u vozilu su bila još i dvojica 20-godišnjaka, objavila je danas splitska policija.

Policija je zajedno s djelatnicima carine obavila pregled vozila, te pronašla i oduzela dva PVC smotuljka u kojima se nalazilo ukupno 16.8 grama marihuane, te skrivena dva PVC paketa ukupne težine 508.4 grama te droge.

U osobnom je automobilu, osim droge, policija pronašla "bokser" i palicu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da droga i oružje pripadaju 20-godišnjaku s područja Slavonskog Broda koji je u vozilu bio putnik.

Uz prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičeni je doveden pritvorskom nadzorniku. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter