Uhvacen u kradi policajcu prijetio smrcu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Muškarac koji je u nedjelju zatecen u kradi u jednom hotelu na podrucju Poreca u kaznenom ce postupku odgovarat zbog dvije provalne krade, ali i prijetnji smrcu jednom policajcu.

Naime, policiji je u prijepodnevnim satima javljeno da je djelatnik hotela u jednoj sobi zatekao provalnika koji je pobjegao s mjesta dogadaja, kao i da je jednom gostu nestao novac iz sobe. Policijska ophodnja krenula je prema hotelu te je na raskrižju ulica Massa Lombarda i Stipe Rajka uocila 43-godišnjaka koji je odgovarao opisu pocinitelja.

Buduci da je muškarac kod sebe imao predmete za koje se sumnjalo da su ukradeni iz hotelskih soba, uhicen je i doveden u prostorije policijske postaje. Prilikom uhicenja 43-godišnjak je pružao otpor policijskim službenicima te je pokušao pobjeci, a jednom od policijskih službenika je zaprijetio i smrcu.

Utvrdeno je da je 43-godišnjak prethodno provalio u dvije hotelske sobe, odakle je otudio nakit i novac, kao i da je u dvije sobe ušao kroz otvorena balkonska vrata te je iz njih otudio novac, mobitel, sat i cigarete. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter