Uhvaćen perverznjak s pulskih plaža

(Reuters)
(Reuters)

Muškarac koji je ljetos uznemiravao žene u Puli prilazeći im na plažama i pokazujući im spolovilo konačno je uhvaćen te će pulska policija protiv njega podnijeti prekršajnu prijavu zbog vrijeđanja i omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Sa spolovilom u ruci, Puljanin u dobi od 57 godina, bi se približavao ženama te bi s nekima od njih čak zapodjenuo razgovor.

Pulska policija pronašla ga je nakon dojave građana a prijavila ga je za tri slučaja uznemiravanja žena 21. i 23. kolovoza te 18. rujna. Njegove "žrtve" bile su žene na pulskim plažama u uvali Valsaline, na Sacorggiani te na Zlatnim Stijenama. Osim ovih policiji prijavljenih slučajeva doznali smo za još jedan u uvali Valsaline.

Jedna nam je gospođa u kasnim 60-im godinama ispričala da joj je muškarac jednog ljetnog jutra prišao s leđa dok je u kupaćem kostimu sjedila na plaži. Kako je stao bočno od nje, tako je započeo razgovor, a ona je ne okrećući se, krajičkom oka, primijetila da u ruci drži spolovilo.

- Nisam se previše uspaničila, ali kada mi je rekao da sam vrlo fina gospođa, kazala sam mu da to znam da sam fina i da baš zbog toga on nije tako fin i neka si pospremi natrag to što mu viri iz hlača. Tada je zašutio i otišao prema šumici te ga više nisam susretala, zaključila je gospođa. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter