Uhićeno dvoje djelatnika Hrvatskih šuma i pomagači

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pod sumnjom da su počinili kazneno djelo zloporabe položaja i ovlasti u Gospiću je danas uhićeno dvoje zaposlenika Hrvatskih šuma, a u Karlovcu su zbog suradnje s njima uhićene još dvije osobe, potvrdila je za Hinu ličko-senjska Policijska uprava.

Iz Hrvatskih šuma s tim u vezi priopćeno je da je na obavijesni razgovor priveden D. Konjikovac, pomoćni komercijalist za nabavu - skladištar Uprave šuma u Gospiću. Za drugu uhićenu osobu navode da je njihova bivša zaposlenica A. Milković koja je kod njih radila do rujna 2013.

"S istražnim tijelima ćemo surađivati u svim segmentima postupka, ali istragu u tijeku ne možemo komentirati te ističemo kako nije točna informacija da su uhićena četvorica djelatnika Hrvatskih šuma, dva u Gospiću i dva u Karlovcu, kako su objavili neki mediji", navodi se u priopćenju Hrvatskih šuma.

Po dobro upućenom neslužbenom policijskom izvoru, dvoje uhićenih Karlovčana vodi trgovački obrt. Kaznena prijava ličko-senjske Policijske uprave bit će tijekom dana proslijeđena Županijskome državnom odvjetništvu u Karlovcu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter