Uhićeni kradljivci u Puli, Rovinju i Puntiželi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pulska je policija utvrdila osnove sumnje da je 34-godišnjak s područja Fažane počinio četiri teške krađe i kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Muškarca se sumnjiči da je u noći s 5. na 6. rujna, u kampu na području Puntižele, iz četiri zatvorena šatora otuđio mobitele, novac, punjače, odjeću i druge predmete, čime je trojicu stranaca i jednog hrvatskog državljanina oštetio za više tisuća kuna. Osim toga, policijski službenici su kod 34-godišnjaka pronašli i više vrsta droga, koje je posjedovao radi prodaje. Zatečen je s oko 27.5 grama marihuane, 2.7 grama speeda i jednom tabletom ecstasya te je po završetku kriminalističkog istraživanja, 7. rujna u noćnim satima, predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Rovinjska je policija, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 64-godišnjakom s područja Pazina, utvrdila osnove sumnje da je počinio kaznena djela krađe i teške krađe u pokušaju. Sumnjiči ga se da je u petak 6. rujna oko 11 sati, u autokampu na području Rovinja, 23-godišnjakinji s područja Kutine pokušao provaliti u šator, u čemu ga je spriječio zaštitar. Također ga se sumnjiči da je 23. kolovoza u istom autokampu provalio u šator, te 45-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio mobitel oštetivši ga za nekoliko tisuća kuna.

Pulska je policija, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 31-godišnjakom iz Đakova, utvrdila osnove sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. Muškarca se sumnjiči da je 8. rujna u jutarnjim satima, na križanju Tesline i Zadarske ulice u Puli, 43-godišnjakinji iz Pule istrgnuo iz ruke torbicu te pobjegao. Policijski službenici su ubrzo pronašli te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv njega podnesena kaznena prijava. (GI)

 


Podijeli: Facebook Twiter