Uhiceni izgrednici iz Perquea

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecka policija uhitila je tri osobe zbog narušavanja javnog reda i mira na terasi ugostiteljskog objekta Perque u Porecu na Trgu Joakima Rakovca u cetvrtak oko 1 sat. Prema policijskom izvješcu, 20-godišnjakinja i 19-godišnjak iz Poreca prvo su ušli u verbalni, a potom i u fizicki sukob na terasi lokala. Dolaskom policije na mjesto dogadaja s neredima je zapocela treca osoba, 18-godišnjak takoder iz Poreca, i to tako što je vrijedao policajce.

Trojku je policija uhitila i prekršajno obradila u poreckoj postaji. Tijekom cetvrtka privedeni su na Prekršajni sud gdje je sudac 18-godišnjaku odredio 24-satno zadržavanje u poreckoj postaji, a 19-godišnjaku 15 dana zatvora. Protiv 20-godišnjakinje je podnijet optužni prijedlog zbog pocinjenog prekršaja protiv javnog reda i mira.

Podsjetimo da je pocetkom sijecnja prošle godine u istom kaficu izbila tucnjava izmedu pet osoba, a epilog tog okršaja bile su dvije lakše ozlijedene osobe. Tucnjava je, prema službenim informacijama, bila zapocela šakama, a završila bejzbol palicama i vatrenim oružjem. Srecom, policija je brzom reakcijom sprijecila daljnje sukobe i mogucu tragediju. Od spomenute petorke, dvije osobe su prekršajno kažnjene s po 15 dana zatvora, dok je protiv ostale trojice pokrenut postupak redovnim putem.


Podijeli: Facebook Twiter