Uhicena još dva pljackaša bankomata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecka policija je u cetvrtak i petak uhitila 19-godišnjeg T. P. i 22-godišnjeg D. K. iz Poreca koji su takoder sudjelovali u pljacki bankomata u Tinjanu i Svetom Lovrecu. Dvojac je nakon uhicenja odveden na kriminalisticko istraživanje u policijsku postaju, a nakon toga ce, prema svemu sudeci, i oni biti privedeni u istražni centar.

Za trecom osobom koja je još u bijegu policija intenzivno traga. Nismo doznali je li se dvojac sam predao ili su ih policajci negdje pronašli i uhitili. Dvojac iz Poreca, K. R. i M. Z., nakon ispitivanja kod suca pušten je da se brani sa slobode, dok je D. B. sudac odredio zadržavanje od 48 sati, odnosno do subote popodne kada ce se odluciti hoce li mu produljiti pritvora ili ga pustiti.

Pored teške krade provaljivanjem protiv svih sudionika pljacke slijedi i kaznena prijava zbog dovodenja u opasnost života i imovine opceopasnom radnjom ili sredstvom.

Podsjetimo da se šestorka sumnjici za pljacku bankomata u Tinjanu i Svetom Lovrecu, a nije iskljuceno da su još negdje operirali buduci da policija nastavlja istraživati.

U srijedu nakon pljacke bankomata u Sv. Lovrecu policija je ubrzo uhitila prvo mladica iz Tara D. B., a tijekom dana i dvojicu Porecana, K. R. i M. Z., te ih u cetvrtak privela u istražni centar. Nacin pljacke oba bankomata je gotovo identican.


Podijeli: Facebook Twiter