Uhicen umaški revolveraš

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pedesetrogodišnjak s podrucja Umaga priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Puli zbog pucnjave i prijetnji pišoljem.

Umaška je policija utvrdila da je muškarac u petak u ugostiteljskom objektu u Savudrijskoj ulici prijetio 55-godišnjaku da ce ga ubiti, kao i njegovu obitelj, a sve zbog prijašnjih nesuglasica.

Policija je utvrdila da to nije jedini put da je 53-godišnjak nekom prijetio smrcu. Naime, on se i sredinom travnja u ugostiteljskom objektu u Petroviji verbalno sukobio s 21-godišnjakom iz Umaga, kojem je takoder prijetio da ce ga ubiti, ali tada je iz pojasa hlaca izvadio i pištolj, kojim je potom mahao u objektu.

Nadalje, 53-godišnjak je pocetkom svibnja ispred trgovine u mjestu Juricani, dok se u njegovoj blizini nalazilo više osoba, izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca u zrak ugrožavajuci živote prisutnih.

Sporni pištolj, marke Crvena zastava, pronaden je na šumskom terenu u Frletima, u blizini njegove kuce, zajedno s pripadajucim streljivom. Umažaninu je sudac odredio 48-satni pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke. (S. P.)


Podijeli: Facebook Twiter