Uhicen ubojica zagrebacke profesorice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dario Šišakovic (21) od subote navecer nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je ubio zagrebacku profesoricu Dijanu Culibrk.

Dario Šišakovic sitni je diler, od ranije poznat policiji zbog imovinskih delikata i droge. S ubijenom Dijanom bio je samo poznanik, ali mu je ona navodno dugovala novac, što bi mogao biti motiv ubojstva.

Ubijena ga je pustila u stan, a nakon što ju je usmrtio oštrim predmetom koji još uvijek nije pronaden, Dario je iz stana uzeo nakit, laptop i televizor. Nakit je, izvijestila je policija na konferenciji za novinare, pronaden u jednoj radnji za otkup zlata na Trešnjevci, a TV kod trece osobe, ciji je zadatak zapravo bio preprodaja robe. Laptop nije pronaden.

Prema policijskim informacijama, Dario je najprije izmislio pricu, ali je kasnije priznao ubojstvo i danas ce biti ispitan.

Tijelo 37-godišnjakinje pronadeno je u utorak predvecer u njezinom stanu u Novom Zagrebu, a zlocin je policiji prijavio njezin poznanik. On je u utorak oko 19 sati došao do njezinog stana na trežcem katu zgrade u Ulici Karela Zahradnika 4 i pronašao leš te odmah pozvao policiju i Hitnu pomoc. Istražitelji su nakon ocevida zakljucili da je Dijana Culibrk usmrcena nepoznatim oštrim predmetom.


Podijeli: Facebook Twiter