Uhicen šestogodišnjak jer je napao ravnatelja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija u malom gradu americke države Indiane odvela je šestogodišnjaka iz njegove osnovne škole i optužila ga za napad i prijetnje ravnatelju, priopcila je policija u srijedu.

Incident se dogodio nakon jednog ranijeg u travnju kada je policija u lisicama odvela šestogodišnju djevojcicu koja je vrištala, plakala, ozlijedila ravnatelja i oštetila imovinu u jednoj osnovnoj školi u Gerogiji. Djevojcica nije optužena.

Ucenik iz Indiane, koji je u školi nedavno suspendiran zbog toga što je grizao i udarao jednog zaposlenika, uhicen je 18. travnja u osnovnoj školi u Shelbyvilleu, oko 50 kilometara jugoistocno od Indianopolisa.

"To nije bio izolirani incident", rekao je policijski porucnik u Shelbyvilleu Michael Turner.

Djelatnici škole policiju su pozvali nakon što je neimenovani ucenik udario ravnatelja i rekao njemu i njegovoj pomocnici da ce ih ubiti, stoji u izvješcu policije.

Ucenik je vikao, vrištao i ležao na podu ureda pomocnice ravnatelja kada je policija došla. Pomocnica ravnatelja odvela je ucenika u policijsko vozilo. Ucenik je odvezen u policijsku postaju i nisu mu stavljane lisice.

Turner je rekao da ce podizanje optužnice za maloljetnike pomoci da se djetetu pruži potrebna pomoc. "Stavljajuci ga u sustav mogu se otvoriti putovi koje možda roditelji nemaju", rekao je. (Hina/Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter