Uhicen lopov snimljen nadzornom kamerom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Porecka policija prepoznala je i uhitila 23-godišnjaka iz Slavonskog Broda, lopova kojeg su u noci sa subote na nedjelju snimile nadzorne kamere centra Cantina u Vukovarskoj ulici u Porecu kada se udaljavao s ukradenim plijenom.

Policija osnovano sumnja da je pocinio dva kaznena djela krade na štetu dvije tvrtke. Naime, Brodanin je ukrao cetiri prijenosna racunala s opremom i dva digitalna fotoaparata ukupne vrijednosti 25.000 kuna.



Kako nam je rekla Tisa Dodic, vlasnica jedne od pokradenih tvrtki, provalnik je najvjerojatnije u poslovni prostor ušao prije zatvaranja objekta u 22 sata u petak i cekao dok djelatnici nisu otišli iz zgrade. Kroz vrata koja vode na krov lopov je mogao lako doci do svih prozora poslovnih prostora, pa je u jedan od njih ušao obivši prozor koji je bio pritvoren.

Dodic tvrdi da nije nikakav problem uci u zgradu, odnosno da je dovoljno u centru ostati nakon zatvaranja kliznih vrata u 22 sata, kada s radom završava trgovacki centar u prizemlju. Nakon toga u zgradu se više ne može uci, no izaci je lako buduci da se klizna vrata otvaraju samo pri izlasku.


Podijeli: Facebook Twiter