Uhićen 20-godišnjak koji je ubio majku i baku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Rena, primalja u OB Zadar i njezina svekrva Nita Mesnić, ubijene su u obiteljskoj kući na Bokanjcu, a njihova beživotna tijela pronašao je Mario Mesnić, suprug prve, a sin druge žene. Stravičan prizor nesretni je muškarac zatekao oko 14.30 sati kad je došao s posla kući, a njegovu tragediju povećalo je saznanje da mu je 20-godišnji sin Lovre glavni osumnjičenik za zločin kakav Bokanjani ne pamte.

 - Ja sam došao tu kod moje sestre da vidim što je to bilo. Rekla mi je da je taj mali, njihov susjed, odvezao se s autom od njezina unuka i da je policija našla auto na Relji. Tamo susjedi imaju stan. Maloga nisu našli koliko ja znam, rekao je Ante Pavić, brat prvih susjeda obitelji koja je jučer, na Veliki petak, zavijena u crno.

 - Oko 14.30 sati zaprimili smo dojavu da su u obiteljskoj kući na u Ulici Pišteljak 12 pronađena dva mrtva tijela. Sumnja se na nasilnu smrt, a više detalja znat će se po okončanju očevida koji je u tijeku, kratko se na stravičan događaj osvrnuo Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije ispred obiteljske kuće u kojoj se odigralo nešto što nitko nije mogao niti naslutiti. Žodan nije želio komentirati neslužbene informacije, pa tako ni o osumnjičenom za ubojstvo kazavši tek kako još uvijek tragaju za njim.

Susjedi o mladiću osumnjičenom za ubojstvo nisu imali loših riječi. Nikada, kažu, nisu čuli da bi mladić povisio ton, a kamoli da bi bio nasilan prema bilo kome, ponajmanje članovima svoje obitelji.

Da je u toj obitelji sve bilo u najboljem redu potvrdili su i Vitorio i Bruno Pavić, prvi rođaci ubijene Nite koji su  u poslijepodnevnim satima zajedno s mnogobrojnim prijateljima i članovima obitelji se okupili pred kućom koja je skrivala motiv zbog kojeg je inače besprijekoran i miran mladić digao ruku na žene koje su ga odgojile te im nanio višebrojne ozljede po tijelu još uvijek neutvrđenim predmetom. (S. BANDIĆ/Novi list)

Priveden mladić koji se dovodi u vezu s dvostrukim ubojstvom

Zadarska policija izvijestila je da je sinoć poslije 20 sati u gradskom predjelu Bokanjac uhićen 20-godišnji mladić, koji se dovodi u vezu s ubojstvima dvije žene u obiteljskoj kući u tome dijelu Zadra.

Dvadesetogodišnji mladić priveden je u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, navode iz OKC-a Policijske uprave zadarske. (Hina)

 


Podijeli: Facebook Twiter