Ugovor na 2 godine: Igor Vori prešao iz HSV-a u PSG

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatski rukometni reprezentativac Igor Vori napustio je redove HSV-a iz Hamburga i karijeru će nastaviti u francuskom PSG-u, potvrdili su u pariškom klubu. Vori je s HSV-om imao ugovor do kraja iduće sezone, no dogovorio je sporazumni raskid.

Kružni napadač hrvatske vrste u četvrtak je obavio liječnički pregled, a danas je potpisao dvogodišnji ugovor nakon čega se vratio u Umag gdje se s reprezentacijom priprema za svjetsko prvenstvo koje 11. siječnja počinje u Španjolskoj. U PSG-u već igra jedan hrvatski reprezentativac Marko Kopljar, a momčad predvode Danac Mikkel Hansen, Francuzi Luc Abalo i Didier Dinart, te Islanđanin Robert Gunnarsson.

Vori je rukometnu karijeru započeo je u Zagrebu, igrao je u Italiji, te Barceloni, a od 2009. godine je bio član Hamburga. U dresu hrvatske reprezentacije osvojio je olimpijsko zlato u Ateni (2004.) i broncu u Londonu (2012.), svjetsko zlato u Portugalu (2003.) i srebra u Tunisu (2005.) i Hrvatskoj (2009.), te europska srebra u Norveškoj (2008.) i Austriji (2010.), te broncu u Srbiji (2012). (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter