Ugostitelji i trgovci otvorite lokale za Advent

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Udruženje obrtnika Poreč kao specijalizirana udruga uključena je u organizaciju ovogodišnjeg, drugog izdanja Adventa pa je tom prigodom pozvala ugostitelje da otvore vrata svojih lokala. Naime, Advent službeno počinje na dan Sv. Nikole i trajat će do 7. siječnja (besplatno klizalište radit će do 14. siječnja). Glavnina događanja bit će na Trgu Matije Gupca, ali raznih zbivanja bit će i na drugim lokacijama.

Osim što je Grad otvorio natječaj za davanje u zakup kućica za prodaju hrane, pića i suvenira za božićni sajam, Udruženje je svoje članove pozvalo da u terminu Adventa drže otvorene svoje ugostiteljske objekte ili trgovinu (mnogi su u starom gradu nažalost uobičajeno zatvorili odmah nakon sezone op. a.), pogotovo ako posluju u blizini ili u centru.

- Podsjećamo vas kako je lanjski Advent polučio jako dobre ocjene posjetitelja te da su ga u velikom broju posjetili Porečani, strani turisti i žitelji drugih krajeva Istre i Hrvatske. Ove godine Advent će ponuditi besplatno klizalište, božićni sajam, više od trideset koncerata, dječje predstave, uprizorenje živih jaslica i čak četiri dočeka nove godine, poručuju iz Udruženja obrtnika. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter