Ugledni WinDaysi opet u Poreču

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

I sljedeće će se godine utjecajna konferencija WinDays, koja se proljetos prvi put održala na otoku Sv. Nikola u hotelu Valamar Isabella i hotelu Parentium u Zelenoj Laguni i dovela čak 1.700 sudionika, ponovno održati u Poreču. Rane, tzv. Early bird prijave startale su 1. prosinca i trajat će do 26. veljače 2017. godine.

Konferencija Microsoft WinDays najveći je susret stručnjaka iz businessa i IT industrije u Hrvatskoj, a održat će se od 25. do 28. travnja, opet u resortu Valamar Isabella Island.

Sedamnaesto izdanje namijenjeno je predstavnicima gospodarstva, javne uprave, ICT stručnjacima, poduzetnicima i pripadnicima akademske zajednice i medija. U poslovnom dijelu konferencije, od 25. do 26. travnja, brojni domaći i strani stručnjaci iz svijeta businessa, marketinga i startupova moći će dobiti vrijedne savjete i informacije o tome kako angažirati korisnike putem novih proizvoda i usluga, kako optimizirati poslovanje i transformirati svoj proizvod te kako osnažiti zaposlenike s novim alatima. Tehnološki dio donosi novosti i trendove iz IT svijeta.

Prema informacijama sa službene mrežne stranice WinDaysa, na prethodnoj konferenciji naglasak je bio na pokretanju ideja, a sljedeće će se godine fokusirati na njihovu implementaciju, tj. na iskorištavanje potencijala. Prema riječima direktora Microsofta Hrvatska i Bosna i Hercegovina Ivana Vidakovića, proljetos su imali jako dobro iskustvo u Poreču, jer su praktički imali otok samo za sudionike WinDaysa. Stoga su odlučili ostati na istoj lokaciji. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter