UEFA: Srebriću Dijamantni red časti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na redovnoj Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza, održanoj u petak u Zagrebu, predsjednik Saveza Davor Šuker objavio je da će Zorislavu Srebriću, koji je obavljao mnoge važne funkcije u HNS-u, biti dodijeljeno visoko priznanje UEFA-e, Dijamantni red časti.

"Bio sam učenik Zorislava Srebrića te mu čestitam na priznanju koje će dobiti", istaknuo je prvi dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić.

Skupštini HNS-a prisustvovali su i član Izvršnog odbora Uefe František Laurinec, bivši izbornik Miroslav Blažević, te legenadarni hrvatski nogometaš i trener Josip Skoblar, koji je nedavno u Marseilleu primio visoko francusko odličje "Viteza nacionalnog reda za zasluge".

"Želim se zahvaliti predsjedniku Saveza Šukeru i predstavnicima iz HNS-a koji su bili na mom imenovanju vitezom nacionalnog reda za zasluge u Marseilleu. To mi je puno značilo, a tim potezom Šuker i delegacija HNS-a pokazali su koliko su veliki. Također, počašćen sam što ću biti dio ekspedicije na Euru u Francuskoj. Iako se Ćiri to vjerojatno neće svidjeti, želim da ova reprezentacija bude bolja od one njegove iz 1998.., koja je po meni bila naša najveća reprezentacija i koji je mogla napraviti i više", kazao je Skoblar. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter