Uefa: Nema razloga za istragu utakmice

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Europska nogometna federacija (Uefa) priopcila je u cetvrtak da zasad nema nikakvih razloga za pokretanje istrage u vezi jucerašnje utakmice Lige prvaka u kojoj je zagrebacki Dinamo na domacem terenu poražen od Lyona sa 1:7.

Naime, nizozemski i španjolski mediji objavili su kako je Dinamo pustio utakmicu, što su odlucno opovrgli iz Dinama i Lyona. Zahvaljujuci visokoj pobjedi u Zagrebu i porazu Ajaxa na domacem terenu 0-: od Real Madrida, nogometaši Lyona su se plasirali su osminu finala Lige prvaka.

Uefa je podsjetila da koristi Sustav za otkrivanje kladionicarskih prijevara, te da taj Sustav "zasad nije pokazao nikakve sumnjive obrasce kladenja, niti bilo kakve nepravilnosti u pogledu ishoda utakmice (Dinamo - Lyon 1:7), koji bi opravdali pokretanje istrage".

Uefa je u priopcenju dodala: "Sada cekamo izvješce suca utakmice i delegata, i ako bude nekakvih sumnji u vezi te utakmice zadužit cemo disciplinskog inspektora da istraži slucaj. No, zasad nema nikakvih razloga za pokretanje istrage".


Podijeli: Facebook Twiter