Udruga Ruka šapi odaslala apel za pomoć

Suton, Lejla i Bipsi traže udomitelje
Suton, Lejla i Bipsi traže udomitelje

"Mi smo stvarno 'presušili' u svakom pogledu", stigao je dramatičan apel udruge za zaštitu životinja Ruka šapi. Kako naglašavaju, ovo će ljeto pamtiti po enormnom broju napuštenih mačića. Stoga se obraćaju, kažu, ljudima koji prate njihov rad i onima koji će ga tek početi pratiti ili su jednostavno ljubitelji životinja i imaju veliko srce.

"Djelujemo več gotovo četiri godine na području Pule i okolice. Budući da nemamo azil, a domove privremenih udomitelja smo napunili, u većini slučajeva nismo u mogućnosti pružiti smještaj novim napuštenim životinjama. Ipak, trudimo se svakodnevno putem naše Facebook stranice pomoći mnogim životinjama da pronađu dom, bilo privremeni ili stalni.

Trudimo se svaki dan odgovoriti na telefonske pozive, kojih je bilo mnogo, pogotovo u ljetnim mjesecima. Trenutno skrbimo o 70-ak naših životinja te ovim putem molimo za donaciju, bilo u vidu suhe hrane za pse i mace, bilo u vidu pijeska za mace, sredstava protiv nametnika...

Ponestalo nam je svega, a novca na računu nemamo. Ako nam netko želi nešto donirati, može se obratiti volonterima na broj telefona 095/864-9633, 099/670-8275 (Pula) i 099/851-2255 (Rovinj). Ukoliko je jednostavnije, zainteresirani mogu i uplatiti sredstva na naš žiro račun u Raiffeisen banci: HR3524840081105307250, model poziva na broj 99, opis plaćanja 'donacija'.

A svi oni koji žele udomiti psa ili macu od nas, ili postati privremeni udomitelji mogu nas potražiti na Facebooku ili kontaktirati na 091/113-1381. Hvala Vam što podržavate naš rad", piše u apelu udruge Ruka šapi. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter