Udomimo napuštene životinje!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glas Istre je pokrenuo suradnju s volonterima okupljenim u brojnim udrugama za zbrinjavanje životinja, a sve s ciljem da se udome napušteni kućni ljubimci. Ovdje možete pogledati fotografije životinja koje čekaju da ih se udomi, kao i naći kontakte za udomljavanje ljubimaca.

U siječnju čak šest pasa mora pronaći novi dom da bi izbjegli eutanaziju.

Mladi mužjak crne boje, koji ima vremena do 13. siječnja pronaći novi dom, u suprotnom će biti eutanaziran! Ne pretjerano velik rastom i znatno ljepši uživo, svojim tužnim pogledom pri svakom posjetu osvojio je srca volontera. Pružite mu dom i spasite ga.

Do 17. siječnja vremena da pronađe novi dom ima mladi mužjak u tipu posavskog goniča. Aktivan je to, predivan, pametan i vjeran pas koji traži aktivnog vlasnika. Vjerojatno nekome nije bio dobar kao radni pas, stoga ga je napustio pa traži nekoga tko će mu htjeti otvoriti dom i voljeti ga kao ljubimca.

Minijaturna i zaista preslatka kujica koja na naše čuđenje još nije pronašla novi dom, ima vremena za to do 18. siječnja. Kujica je neodoljiva, dovoljno je pogledati njezinu njuškicu da se istopite.

Da pronađe dom do 18. siječnja vremena ima i crno-bijela kujica srednje visine, po slobodnoj procjeni ima 15 - 20 kg i djeluje dosta mirna. Puno je ljepša uživo pa joj pružite šansu i možda i dom.

U šinteraju se nalazi još nekoliko pasa, a kontakt-broj za više informacija i udomljavanje je 098/9812580 (voditelj skloništa, zvati radnim danom do 15 sati).

UDRUGA SNOOPY:

Aska je žensko štene staro 3 i pol mjeseca. Mama joj je mješanka rotvajlera, a tata nepoznat pa je i za nju očekivati da će doći oko 20 kg, dakle do koljena, možda malo iznad. Zna na lajnu i vrlo je mirna i poslušna.

Anubi je Askina sestra, štene od tri i pol mjeseca, također će doći do oko 20 kg težine. Ima svoju osobnost, ali je spremna za učenje i maženje.

Lola je curica od 3 mjeseca, sitnijeg je rasta pa smatramo da neće doći veća od 15kg. Jako je umiljata i privržena.

Za info o svim štencima pod skrbi udruge Snoopy javite se na 095/5075760 (SMS-om) ili na 099/8784437

OSTALI:

Scoobi je šašavi mješanac tornjaka i neke vesele pasmine, star je do godinu dana, cijepljen i čipiran, antidepresiv za svakog tko se ulijeni u ove zimske dane i treba poticaj za šetnje. Veseljak traži udomitelja koji voli aktivan život i vesele pse. Upit na broj telefona 0922535999.

Švrćo je naš senior, rastom do koljena, mirne naravi, naučen na stan i iznimno miran i uredan, savršen je pas za nekoga tko često izbiva od doma i mora imati povjerenja da će sve biti u redu kad se vrati. No, to ne znači da ne voli šetnjice, puno maženja i ljubavi, stoga tražimo udomitelja koji mu to može i želi pružiti. Tel. 0922535999

Moira je ženkica od  cca. godine dana, ima 25 kg, jako je umiljata i poslušna, ide na povodac i željna je samo svog čovjeka. Trenutačno se nalazi u Umagu. Te. 0911732850

Lea ima oko 15 mjeseci, cca. 20 kg, umiljata je i poslušna, jako osjetljiva. Trenutačno se nalazi u Umagu. Tel. 0911732850

Mlada maca Tigrica velika je maza, ljubilica, zaigrana ludica koja traži svoje ljude. Očišćena je od parazita i sterilizirana. Nalazi se u Puli, a možete je dobiti ako nazovete 099 678 1542.

Medeni, najdivniji mačak ikad! Uredan, zdrav i izuzetno umiljat, kastriran. Slaže se s dobronamjernim psima i mačkama, a mačiće i ljude naprosto obožava. Traga za svojim ljudima s kojima će život provesti u stanu ili kući uz eventualne izlaske u sigurno dvorište daleko od prometnice. Nalazi se u Puli. Kontakt 099 678 1542.

Sasha, predivni sedmomjesečni mačić treba svoj dom i svoje ljude! Zdrav, očišćen od parazita, cijepljen, uredan, mazan, ljubilica. Sve u superlativu! Udomljuje se u stan ili kuću daleko od prometnice. Dom traži u Puli ili okolici uz provjeru uvjeta. Kastracija obavezna. Tel. 092 299 0838

Maza je prelijepa četverogodišnja kujica, dama i "čvrsta" cura koja traži svoje ljude. Traži svu pažnju svoga čovjeka, obožava šetnje i maženje. Ponekad svojeglava, potrčat će za psom ili macom u šetnji, ali se da korigirati. Obožava svog čovjeka i bebe, bilo da su pseći ili mačji. Sterilizirana, naučena na kućni red. Ukoliko nema svog pasjeg prijatelja, ne voli dugo ostati sama u kući. Lanac i box isključeni, princeza treba samo meke jastuke. Nalazi se u Puli. Kontakt 099 678 1542

Grego je četiri mjeseca star mačić, zdrav, naučen na kućni red i veoma nježan. Nalazi se u Puli gdje bi i volio pronaći svoje ljude. Kastracija obavezna kada za to dođe vrijeme. Tel. 099 678 1542

Mambo (mužjak) i Shar (ženka) mješanci su, moguće belgijskog ovčara, stari cca 3 mjeseca. Cijepljeni prvu turu za štenečak, očišćeni od parazita i nametnika. Naučeni na kućni odgoj. Tel. 091/2309 050 

Kika je predivna mješanka starosti cca. 5 godina, veselog vjernog karaktera, pas kakvog možete samo poželjeti. Traži dobrog udomitelja! Trenutačno se nalazi u Pazinu. Kontakt broj 099 7467 006. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter