Udomi me, bit ću ti najbolji prijatelj!

Ljubitelji pasa u šetnji gradom (M. ANGELINI)
Ljubitelji pasa u šetnji gradom (M. ANGELINI)

Povodom Svjetskog dana napuštenih životinja, volonteri Udruge za zaštitu životinja Snoopy prošetali su danas Pulom pse o kojima se skrbe. Njima su se pridružili i ljubitelji pasa sa svojim ljubimcima, među kojima je bilo i onih udomljenih upravo preko ove udruge.

Kako doznajemo od volontera udruga se trenutno skrbi za 30-ak pasa u utvrdi Kaštijun, a intencija ovog okupljanja bila je da se građanima pokaže da su i ovi psi, bez obzira što nemaju svog vlasnika, dobro odgojeni, pristojni i dobri. Taman za udomiti.

Među psima bila je tako i kujica Lara koja je udomljena prije godina dana. "Ukoliko ih udomite, oni će vam biti vječno zahvalni i najvjerniji prijatelji, nas smo dvije tome dokaz", rekla nam je njezina nova vlasnica Aleksandra.

Prije šetnje gradom udruga je pozvala Puljane da dođu do njihova skloništa te uvesele nekog od pasa šetnjom što su neki i učinili. Dodajmo da je pomoć ovoj udruzi uvijek dobrodošla i u hrani te sprejevima i ampulama protiv buha i krpelja. Svi koji mogu pomoći donacijom ili volontiranjem ili žele udomiti nekog od pasa mogu se javiti na sljedeće brojeve; predsjednica udruge Iris 095 507 5760 ili volonterke Adriane 099 878 4437 ili ih kontaktirati putem Facebook stranice. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter