Udoban i chic komad za pravu šminkericu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uvjereni smo da u svom ormaru imate barem jedan kratki kombinezon iz kojeg se niste skidale prošlog ljeta jer osim što izvrsno izgleda - jako je praktican!

Ako kojim slucajem još niste nabavile ovaj must have komad ljetne sezone krajnje je vrijeme da to ucinite. Ponuda je kao i prošle godine odlicna, a prevladavaju modeli cvjetnog uzorka koji su dodatno ukrašeni volanima koji vas cine slatkom poput djevojcice.

Uz cvjetne modele najbolje ce izgledati sandale sa puno remencica ili espadrile na punu petu, a od torbica pismo modeli u veselim bojama sezone.

Za one dame koje ne vole cvjetni uzorak tu su fenomenalni jednobojni modeli koji su savršeni za dnevne, ali i vecernje kombinacije.

U H&M-u cete pronaci prozracne kombinezone koji su namijenjeni plaži, dok Topshop i Miss Selfridge nude modele u kojima bez problema možete zablistati na nekom svecanom dogadanju. Za kraj je tu vjecni traper koji nikad ne izlazi iz mode pa ukoliko tražite kombinezon koji ce trajati sezonama, odlucite se za onaj od trapera!


Podijeli: Facebook Twiter