Udario djelatnicu pekarnice pa pokušao i policajce

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pijani 30-godišnjak s područja Buzeta uhićen je u Poreču nakon što je udario djelatnicu pekarnice, a potom nasrnuo i na policajce koji su ga pokušavali legitimirati i smiriti, zbog čega je zaradio kaznenu prijavu zbog prisile prema službenoj osobi.

Porečki policajci su nakon dojave u ponedjeljak oko 1 sat u Ulici Istarskog razvoda u Poreču ispred pekare zatekli 30 godišnjaka u vidno alkoholiziranom stanju. Utvrđeno je da je vikao i da je 19-godišnju Porečanku, djelatnicu pekarnice udario u glavu, a kada su policajci pokušali utvrditi njegov identitet, 30-godišnjak nije prestao s protupravnim ponašanjem, već je naglo krenuo i pokušao udariti policijske službenike, sprječavajući ih na taj način u obavljanju službene dužnosti.

Muškarac je uhićen i doveden u prostorije policijske postaje te se protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava. Zbog narušavanja javnog reda i mira nadležnom prekršajnom sudu policija će protiv 30-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter