Udario bivšu djevojku pa sletio s ceste

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je nocas oko 2 sata udario bivšu djevojku na parkiralištu Montraker u Vrsaru, sjeo u automobil te se odvezao u pravcu Funtane, 19-godišnjak iz Poreca izletio je s ceste i potom pobjegao s mjesta nesrece. Policija ga je pronašla oko 3.15 sati na cesti kod Funtane te ga odvela u porecku policijsku postaju, izvijestila je PU istarska.

Policija je dojavu zaprimila oko 2 sata, a dolaskom na parkiralište tamo su zatekli 19-godišnjakinju iz Vrsara koja im je rekla da ju je fizicki napao bivši decko, odnosno 19-godišnjak iz Poreca, koji ju je rukom udario po glavi i otišao.

Nakon što je otišao s parkirališta sa svojim Audijem A3, na cesti Vrsar - Funtana 19-godišnjak je zbog neprilagodene brzine izgubio nadzor nad vozilom, izletio s ceste i prevrnuo se.

Pronaden je oko 3.15 nedaleko od Funtane i protiv njega slijedi prijava zbog pocinjenog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru te prekršaja prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Utvrdeno je da nije bio pod utjecajem alkohola, a neslužbeno doznajemo da je sukob dvoje mladih izazvan ranijim medusobnim razmiricama.


Podijeli: Facebook Twiter